Et blødkogt æg

Årets holdskaksæson blev afsluttet på forårsjævndøgnet; men der var hverken forår eller jævnbyrdig spil over det. I tennis kalder man det et æg, når den ene part får 0 partier. Det er vist længe siden, at Sydøstfyn sidst har præsteret dette med et ottemandshold, hvis det i det hele taget er sket før. Eneste trøst var, at vi ikke var de eneste i lokalet, der ikke fik noget udbytte ud af aftenen. Det samme kan de så glæde sig over i Læseforeningen.

Der er ingen grund til at gå i detaljer med de enkelte partier. Ikke overraskende holdt Frits, Ulla og undertegnede længst ud; men altså til lige så lidt nytte som de øvrige.

Eneste sydøstfyner, der kan glæde sig over resultatet, er Anders Peter, som således for anden gang løber med kænguruglasset, mens Ulla vinder babykænguruen. Det blev skæbnesvangert, at hun ikke så gevinsten i Odense aftenen før.

Muldvarpglasset, som kun eksisterer i teorien, går til Jeppe Frederiksen. Det har spoleret hans nattesøvn meget af sæsonen igennem.

Det bliver i øvrigt en yderst billig omgang med de almindelige glas, da kun Lars Schandorff har opfyldt betingelserne for at tilegne sig det. Der var jeg lidt for hurtig. Faktisk scorede Martin Strandby 3½ af 5 på hold 2. Så det bliver til 2 glas. Nu skulle det vist være rigtigt.

Så må vi se, om fjerdeholdet kan begå sig bedre i Serie 2 i næste sæson og hvilke 4 spillere, der skal danne rammen om holdet?

Skrevet af Allan Hallgren Hansen den 21. marts 2012