Lundeborg 2018

For 37. gang siden 1981 kunne Skakklubben Sydøstfyn være vært for hyggeskak på havnen i Lun-deborg. Dette års udgave fandt sted lørdag den 4. august. 72 deltagere var mødt op i det skønne vejr på havnen i Lundeborg - hvor kun enkelte mindre byger kunne drille de spillende.

Da vejret var væsentligt bedre end tidligere år kunne turneringen afvikles direkte på havnekajen, hvor følgende spillere fra Sydøstfyn var mødt op til kamp:

1. Steffen Pedersen

2. Thomas Jepsen

3. Martin Strandby Hansen

4. Poul Erik Nielsen

5. Kris Munk

6. Birger Olsen

7. Mikkel Strandby Hansen

8. Erik René Nielsen

9. Ulla Hansen

10. Ruben Jepsen

11. John Sørensen

Lundeborg 2018 kunne byde på to mestergrupper og 7 basisgrupper. Et afbud i sidste øjeblik i ba-sisgruppe 4 gjorde at Ulla, der også var med som arrangør, måtte springe til for at sikre, at der ikke skulle spilles med oversidder - super gjort af Ulla.

Allan var som altid behjælpelig med de praktiske gøremål og Jørgen var turneringsleder mv. og stod også for uddelingen af de mange sideløbende præmier i alverdens forskellige kategorier. Formanden kigge også forbi i et par timer for lige at hilse på og mærke den gode stemning på havnen.

Fru Kiel stod atter for grill af pølser mv. - således at de sultne spillere kunne samle kræfter til de resterende runder tre om eftermiddagen. Pølserne må have gjort godt for de af vore spillere som kunne tage præmier med hjem, da ingen af disse tabte partier efter middagen:

John Sørensen - scorede 3 point efter pølserne og samlet 4 point, hvilket var lig med en 3. plads i basis 7.

Ruben Jepsen - scorede 2 point efter pølserne og samlet 4,5 point, hvilket var lig med en delt 1. plads i basis 5.

Mikkel Strandby Hansen - scorede 2 point efter pølserne og samlet 6 point!, hvilket var lig med en udelt 1. plads i basis 2.

Steffen Pedersen - scorede 3 point efter pølserne og samlet 6 point!, hvilket var lig med en udelt 1. plads i mester 1 - hvorved Steffen blev Lundeborg mester 2018 - i øvrigt med hele to point ned til nummer 2 i øverste gruppe!

Vi ser frem til Lundeborg 2019 - og håber på en ligeså hyggelig turnering som i år.

Skrevet af Birger Olsen den 6. august 2018